Nikias Gold
  info@nikiasgold.com  210 36 01 845  Που θα μας βρείτε
Greek

Γενικοί Όροι χρήσης.

Εισαγωγή
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nikiasgold.com αποτελεί τον ιστότοπο της επιχείρησης με την επωνυμία Νικίας Εμπορία Χρυσού Α.Ε. η οποία εδρεύει στη διεύθυνση:
Κανάρη 17, 10671, Κολωνάκι , Αθήνα
Τηλ: 210 36 01 845
Κιν: 6945 461 594
Κιν: 6937 151 402 (Ρολόγια , Διαμάντια)
Email:gold@nikiasgold.com

Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση του ιστότοπου μας να συμβουλευθείτε τους υφιστάμενους όρους και προϋποθέσεις, από τους οποίους διέπεται η λειτουργία του, και να βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και είστε σύμφωνοι με αυτούς. Η παραμονή ή χρήση των υπηρεσιών του ιστότοπου μας συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης.

Ισχύον Δίκαιο
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.nikiasgold.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, α.8 ΠΔ 131/2003), από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994 α.3) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα
Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον ιστότοπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.
Περιγραφή Προϊόντων
Η επιχείρηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και φροντίζει έτσι ώστε: οι πληροφορίες (χαρακτηριστικά, τιμή, ποσότητα, ποιότητα) που παρατίθενται στον ιστότοπο www.nikiasgold.com για τα προϊόντα τα οποία εμπορεύεται μέσω αυτού να είναι πλήρεις, ακριβείς και αξιόπιστες η απεικόνιση των προϊόντων να γίνεται με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια με την προβολή φωτογραφιών. Παρόλα αυτά η επιχείρηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την πληρότητα των πληροφοριών αυτών, όπως επίσης και την πλήρη ομοιότητα των εικονιζόμενων προϊόντων στον ιστότοπο με την πραγματικότητα. Κάποια προϊόντα μπορεί να εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο μέγεθος, χρώμα και υφή σε σχέση με την πραγματικότητα λόγω της ψηφιακής απεικόνισης τους, αλλά και λόγω διαφοράς προβολής των σελίδων του ιστότοπου από υπολογιστή σε υπολογιστή.
Τιμές Προϊόντων
Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ (24%).
Το www.nikiasgold.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Είναι δική σας δημιουργία και όχι κάποιου τρίτου Δεν περιέχει υβριστικά, θρησκευτικά ή ρατσιστικά σχόλια, προσβολές προς άλλα μέλη και αξιολογήσεις τρίτων Αφορά το προϊόν και όχι την τιμολόγηση του και δεν είναι παραπλανητική ή αποτελεί εσκεμμένη δυσφήμιση του Δεν συμπεριλαμβάνει στοιχεία τρίτων ή ιστοσελίδες που δεν αφορούν το προϊόν Δεν αποτελεί περιεχόμενο spamming ενεργειών Θα είναι γραμμένο στα Ελληνικά ή Αγγλικά, με μικρούς και όχι κεφαλαίους χαρακτήρες, αναλόγως της γλώσσας που χρησιμοποιείται, αλλά όχι σε Greeklish Προκύπτει από χρήση του προϊόντος που έχετε κάνει εσείς ο ίδιος Επιπλέον, συμφωνείτε ότι η επιχείρηση Nikias Jewels:
Έχει το δικαίωμα προέγκρισης της δημοσίευσης της αξιολόγησης σας.
Έχει το δικαίωμα να εμφανίσει ή όχι κάθε μορφή περιεχομένου που θα δημοσιευτεί στον ιστότοπο της εφόσον κρίνει ότι υφίσταται κατάχρηση των υφιστάμενων όρων χρήσης, καθώς και να αφαιρεί οποιαδήποτε αναρτημένη δημοσίευση από τον ιστότοπο της χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Δεν έχει ουδεμία ευθύνη για τα γραφόμενα σας και σε καμία περίπτωση αυτά δεν αντανακλούν τη γνώμη της Nikias Jewels. Εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι.
Πνευματική Ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, γραφικών, κειμένων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης "Νικίας Κόσμημα" με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος ιστότοπου ανήκουν στην επιχείρηση με την επωνυμία Νικίας τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Απαγορεύεται οποιαδήποτε πράξη αναπαραγωγής, διανομής, τροποποίησης ή χρήσης τους για εμπορικό σκοπό χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της επιχείρησης.
Περιορισμός Ευθύνης
Παρόλη την προσπάθεια για την άρτια απεικόνιση των προϊόντων ενδέχεται να υπάρξουν σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά, απεικόνισης) που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια. Η επιχείρηση δεν μπορεί να αποκλείσει τέτοιες περιπτώσεις λαθών και συνεπώς δεν μπορεί να εγγυηθεί την πλήρη ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν πωλείται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω email. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για:
 • τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους (φυσιολογική φθορά) ή λόγω εσφαλμένης χρήσης και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την επισκευή τους υπάρχει σχετική χρέωση
 • τυχόν μικρές αποκλίσεις που μπορεί να υπάρξουν στα αναγραφόμενα βάρη ή διαστάσεις των κοσμημάτων καθώς τα κοσμήματα δεν είναι τυποποιημένα προϊόντα
 • τυχόν ελαττώματα ή βλάβες ή κακή ποιότητα των ρολογιών προς διάθεση. Την αποκλειστική ευθύνη αυτών φέρουν οι προμηθευτές, οι επίσημοι αντιπρόσωποι και οι κατασκευαστές οι οποίοι παραδίδουν τα προϊόντα στην επιχείρηση συσκευασμένα. Η επιχείρηση αναλαμβάνει να διαχειριστεί όλη τη διαδικασία επισκευής των προϊόντων, παραλαβής και μεταφοράς προς και από την εκάστοτε αντιπροσωπεία / κατασκευαστή/ προμηθευτή σύμφωνα με τους όρους εγγύησης της εκάστοτε εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση και εφόσον τα προϊόντα είναι εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζει η εκάστοτε εταιρεία ως διάρκεια εγγύησης τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει η επιχείρηση μας, διαφορετικά τα αναλαμβάνει ο πελάτης
 • τυχόν ελαττώματα ή βλάβες ή κακή ποιότητα των κοσμημάτων μετά την περίοδο 2 ετών από την ημερομηνία αγοράς του χρυσού ή ασημένιου κοσμήματος σας & μετά την περίοδο 1 έτους από την ημερομηνία αγοράς του κοσμήματος που είναι κατασκευασμένο από μη πολύτιμα υλικά
 • τυχόν ελαττώματα ή βλάβες ή κακή ποιότητα των αξεσουάρ μετά την περίοδο 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς του αξεσουάρ που είναι κατασκευασμένο από μη πολύτιμα υλικά.
 • Σύνδεσμοι
  Ενδέχεται στον ιστότοπο www.nikiasjewels.com να βρείτε συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες (τρίτων μερών). Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών.
  Τροποποίηση Όρων
  Η επιχείρηση "Νικίας Κόσμημα" διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους υφιστάμενους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών όποτε επιθυμεί και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο στη σελίδα αυτή για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους τρέχοντες όρους και τις τρέχουσες προϋποθέσεις.
  Επίλυση Διαφορών
  Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από τη χρήση του ιστότοπου εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο και αποκλειστικά αρμόδια Δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς είναι τα Δικαστήρια Αθηνών. Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών μέσω της ανεξάρτητης αρχής "Συνήγορος του καταναλωτή" στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.synigoroskatanaloti.gr ή της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Επίλυσης Διαφορών (Online Dispute Resolution - ODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής http://ec.europa.eu/consumers/odr. Τόσο οι καταναλωτές, όσο και οι έμποροι έχουν τη δυνατότητα να επιλύουν ηλεκτρονικά τις διαφορές τους είτε αυτές προκύπτουν από εγχώριες ή διασυνοριακές συναλλαγές εντός της Ε.Ε.
  Αλλάξετε γνώμη
  Στην περίπτωση που αλλάξετε γνώμη έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα άλλο προϊόν ή να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας (δικαίωμα υπαναχώρησης). Το ισχύον δίκαιο ορίζει δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στο κατάστημα www.nikiasjewels.com δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να επιστρέψουν ένα προϊόν εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό, θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε για τις λεπτομέρειες της βλάβης και να συνεννοηθούμε για την επιστροφή του προϊόντος
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ
  Το δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με το άρθρο 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν ισχύει στις περιπτώσεις που: Το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί σε φυσικό κατάστημα Τα προϊόντα έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα, καθώς η πώληση δε θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση
  Μέχρι πότε μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;
  Το ισχύον δίκαιο ορίζει δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Ποιες συνθήκες χρειάζεται να πληρούνται για να δικαιούμαι επιστροφή; (συνθήκες επιστροφής)
  Για να μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος χρειάζεται:
 • Το προϊόν να είναι άθικτο, να μην έχει δηλαδή φορεθεί / χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής και να μην έχει λερωθεί / χτυπηθεί.
 • Να μην έχουν αφαιρεθεί από το προϊόν οι ειδικές σημάνσεις του πχ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες κλπ.
 • Να μην έχει γίνει τροποποίηση του προϊόντος πχ. Αφαίρεση τμήματος του μπρασελέ από τα ρολόγια ή κάποια άλλου είδους τροποποίηση στο κόσμημα
 • Η συσκευασία του να μην έχει καταστραφεί.
 • Να συνοδεύεται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς
 • Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις ή λάβουμε επιστροφές εκτός των όρων πολιτικής μας, οι επιστροφές δε θα γίνονται δεκτές.
 • Τι ισχύει για τα ελαττωματικά προϊόντα;
  Σε αυτή την περίπτωση δικαιούστε:
 • την επισκευή του προϊόντος από εμάς χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση από πλευράς σας
 • την αντικατάσταση του εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες. H αντικατάσταση πραγματοποιείται μετά τον έλεγχο και την επιβεβαίωση ελαττώματος είτε από εμάς, είτε από την αντίστοιχη επίσημη αντιπροσωπεία ή τον κατασκευαστή.
 • τη μείωση της τιμής πώλησης σε σχέση με το ελάττωμα
 • την υπαναχώρηση από την αγορά εκτός εάν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα
 • Στην περίπτωση ελαττωματικού κοσμήματος:
 • Αναλαμβάνουμε την πλήρη και δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση του κοσμήματος σας στην σπάνια περίπτωση που εντοπιστεί κατασκευαστικό ελάττωμα.
 • Στην περίπτωση ελαττωματικού ρολογιού:
 • Την αποκλειστική ευθύνη αυτών φέρουν οι προμηθευτές, οι επίσημοι αντιπρόσωποι και οι κατασκευαστές οι οποίοι παραδίδουν τα προϊόντα στην επιχείρηση συσκευασμένα. Η επιχείρηση αναλαμβάνει να διαχειριστεί όλη τη διαδικασία επισκευής των προϊόντων, παραλαβής και μεταφοράς προς και από την εκάστοτε αντιπροσωπεία / κατασκευαστή/ προμηθευτή σύμφωνα με τους όρους εγγύησης της εκάστοτε εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση και εφόσον τα προϊόντα είναι εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία ή η εκάστοτε εταιρεία ως διάρκεια εγγύησης τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει η επιχείρηση μας, διαφορετικά τα αναλαμβάνει ο πελάτης.
 • Στην περίπτωση ελαττωματικού αξεσουάρ:
 • Αναλαμβάνουμε την πλήρη και δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση του αξεσουάρ σας μέσα στην περίοδο 6 μηνών από την παράδοση του. H επισκευή ή αντικατάσταση πραγματοποιείται μετά τον έλεγχο και την επιβεβαίωση ελαττώματος είτε από εμάς, είτε από την αντίστοιχη επίσημη αντιπροσωπεία ή τον κατασκευαστή. Εάν το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο, μπορεί να γίνει αντικατάσταση του με ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης ή πιστωτικό ή υπαναχώρηση από την αγορά.
 • ΣΗΜΕΙΩΣΗ
  Το κοσμηματοπωλείο Nikias Jewels δεν ευθύνεται για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους ή λόγω εσφαλμένης χρήσης και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος επισκευής και οποιωνδήποτε μεταφορικών αναλαμβάνει ο πελάτης.
  Πολιτική Μετατροπών
  Η μετατροπή μεγέθους ενός χρυσού (Κ9, Κ14, Κ18) δαχτυλιδιού, προσφέρεται δωρεάν για τον 1ο χρόνο από την αγορά του από το κατάστημά μας. Η δωρεάν μετατροπή ισχύει για μεταβολή μέχρι 4 νούμερα. Για μετατροπή περισσότερων από 4 νούμερα ενδέχεται να υπάρξει χρέωση ανάλογη με τον τύπο ή σχέδιο του δαχτυλιδιού.
  Σε κάθε περίπτωση οποιασδήποτε μετατροπής κοσμήματος, ο πελάτης θα πρέπει να προκαταβάλει μέρος του κόστους αγοράς του προϊόντος ώστε να προχωρήσουμε στην μετατροπή του.
  Εγγυήσεις
  Εγγυήσεις κοσμημάτων
  Η επιχείρηση μας εγγυάται την καλή κατασκευή του κοσμήματος που αγοράσατε και πιστοποιεί την ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει την πλήρη και δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση του κοσμήματος σας στην σπάνια περίπτωση που εντοπιστεί κατασκευαστικό ελάττωμα: - μέσα στην περίοδο 2 ετών από την ημερομηνία αγοράς του χρυσού ή ασημένιου κοσμήματος σας. - μέσα στην περίοδο 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς του κοσμήματος που είναι κατασκευασμένο από μη πολύτιμα υλικά.
  Τι δεν καλύπτουν οι εγγυήσεις κοσμημάτων;
  Ζημιές που προκύπτουν από φυσιολογική φθορά, λανθασμένη χρήση ή καταστροφή δεν καλύπτονται από την εγγύηση μας και για την επισκευή τους υπάρχει σχετική χρέωση. Για τη σωστή χρήση και συντήρηση του κοσμήματος σας μπορείτε να συμβουλευτείτε τις Οδηγίες Καλής Χρήσης και Φροντίδας που το συνοδεύουν.
  Εγγυήσεις ρολογιών
  Τα ρολόγια μας καλύπτονται από την εγγύηση που παρέχει ο Κατασκευαστής του ρολογιού που επιλέξατε. Εφόσον είστε σίγουροι για το ρολόι που επιλέξατε και δεν επιθυμείτε την αλλαγή του, θα χρειαστεί να σας παραδώσουμε σφραγισμένη την εγγύηση του Κατασκευαστή.
  Οι εγγυήσεις ρολογιών καλύπτουν μηχανικές βλάβες και κατασκευαστικά ελαττώματα.
  Τι δεν καλύπτουν οι εγγυήσεις ρολογιών;
  Οι εγγυήσεις ρολογιών δεν καλύπτουν:
 • φυσιολογική φθορά (πχ. φθαρμένο λουρί, φλάντζες κα.)
 • λανθασμένη χρήση (πχ. γρατζουνιές, μη προβλεπόμενη χρήση σε νερό)
 • καταστροφή (πχ. χτυπήματα, πτώση, σπάσιμο κρυστάλλου κα.)

 • Εγγυήσεις αξεσουάρ
  Τα αξεσουάρ μας καλύπτονται από εγγύηση είτε του Κατασκευαστή, είτε της Επιχείρησης μας. Η εγγύηση πιστοποιεί την καλή κατασκευή του αξεσουάρ που αγοράσατε και την ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Καλύπτουν την πλήρη και δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση του αξεσουάρ σας μέσα στην περίοδο 6 μηνών από την παράδοση του, στην περίπτωση κατασκευαστικού ελαττώματος. H επισκευή ή αντικατάσταση πραγματοποιείται μετά τον έλεγχο και την επιβεβαίωση ελαττώματος είτε από εμάς, είτε από την αντίστοιχη επίσημη αντιπροσωπεία ή τον κατασκευαστή.
  Τι δεν καλύπτουν οι εγγυήσεις αξεσουάρ;
  Ζημιές που προκύπτουν από φυσιολογική φθορά, λανθασμένη χρήση ή καταστροφή δεν καλύπτονται από την εγγύηση μας και για την επισκευή τους υπάρχει σχετική χρέωση.
  Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα
  Ο ιστότοπος www.nikiasjewels.com χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL σε όλες τις σελίδες του έτσι ώστε να διασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια για τους χρήστες του και τα προσωπικά σας δεδομένα να μεταφέρονται κρυπτογραφημένα στον server μας. Η εκ μέρους του χρήστη προσκόμιση των προσωπικών του δεδομένων σημαίνει ότι συναινεί τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από το προσωπικό της Εταιρίας προς το σκοπό της εκτέλεσης της μεταξύ μας συμβάσεως και από τις εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε για την εύρυθμη λειτουργία του eshop μας, όπως και να παρέχονται τα απαραίτητα στοιχεία για την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, στις μεταφορικές εταιρίες. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί τα στοιχεία των εταιριών αυτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Οι χρήστες των Ιστοσελίδων της Εταιρίας δικαιούνται να ενημερωθούν σχετικά με το εάν τα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία ή/ και να προβάλλουν αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τους αφορούν και ειδικότερα να ζητήσουν τη διόρθωση, την προσωρινή μη χρησιμοποίηση, τη δέσμευση, τη μη διαβίβαση ή ακόμα και τη διαγραφή τους. Η σχετική αίτηση θα πρέπει να είναι έγγραφη και να αφορά σε συγκεκριμένο αίτημα ή/ και ενέργεια, να αποσταλεί στη διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω στην παράγραφο «Επικοινωνία», να συνοδεύεται από αποδεικτικά έγγραφα περί της ταυτότητας των αιτούντων, καθώς και αποδεικτικό καταβολής του χρηματικού ποσού που ορίζεται στις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η Εταιρεία υποχρεούται εκ του νόμου να απαντήσει εγγράφως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερών από τη λήψη της σχετικής αίτησης. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, δικαιούμαστε να χρεώνουμε ένα χαμηλό διοικητικό τέλος προκειμένου να καλύψουμε το κόστος παροχής σε εσάς των στοιχείων που διατηρούμε σχετικά με εσάς. Επικοινωνία: Προκειμένου ο χρήστης να ασκεί τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης (των άρθρων 11,12 και 13 αντίστοιχα του Ν. 2472/1997) μπορεί να επικοινωνεί με τον αρμόδιο υπεύθυνο επεξεργασίας της Εταιρείας στο info@nikiasgold.com. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με την Εταιρεία μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου (info@nikiasgold.com). Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Το κατάστημα www.nikiasjewels.com εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Με την υποβολή υλικού στον server μας, δεσμεύεστε από την δήλωσή σας ότι το υλικό αυτό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή με οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση. Σε περίπτωση που η εταιρία αντιληφθεί στοιχεία με τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά, αυτά θα διαγράφονται αμέσως. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για τα στοιχεία που αναληθώς υποβάλλατε εκουσίως και την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο παρέχων τις πληροφορίες.
  Χρήση Cookies
  Στο www.nikiasjewels.com έχουμε ως στόχο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στους χρήστες μας, αλλά και την προστασία & ασφάλεια των συναλλαγών. Ένας από τους τρόπους για να το επιτύχουμε αυτό είναι μέσω της χρήσης cookies. Για την ορθότερη ενημέρωση παραθέτουμε πληροφορίες για τα cookies, ποιά χρησιμοποιούμε και τους λόγους για τους οποίους τα χρησιμοποιούμε.
  Τι είναι τα cookies;
  Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιείτε (πχ. Chrome, Mozilla Firefox κ.α) και τα οποία μας βοηθούν να εξασφαλίσουμε καλύτερη λειτουργία του ιστότοπου μας και εμπειρία χρήσης. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των cookies είναι ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς βελτίωσης της λειτουργίας, δομής & περιεχομένου του ιστότοπου. Δεν αποθηκεύουν διευθύνσεις email ή τηλεφωνικούς αριθμούς. Περισσότερα για τα cookies μπορείτε να βρείτε εδώ: https://el.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookies
  Γιατί χρησιμοποιούμε cookies;
  Μέσω των cookies μπορούμε να εξασφαλίσουμε:
  Καλύτερη λειτουργία ιστότοπου
  Σωστή περιήγηση, σύνδεση και μετακίνηση σας στον ιστότοπο
  Εξατομικευμένο διαφημιστικό περιεχόμενο βάση των ενδιαφερόντων και των αναγκών σας
  Μέσω των cookies έχουμε τη δυνατότητα να αναλύουμε την συμπεριφορά των επισκεπτών στον ιστότοπο μας, δηλ. πώς τον χρησιμοποιούν, πώς περιηγούνται ή εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα έτσι ώστε να μπορούμε να το εντοπίσουμε και να το διορθώσουμε
  Ποιά είδη cookies χρησιμοποιούμε;
 • Λειτουργικότητας: τα χρησιμοποιούμε για την εκτέλεση βασικών ενεργειών στον ιστότοπο όπως προσθήκη προϊόντων στο καλάθι και την wish list, προσωπικές ρυθμίσεις, πρόσβαση σε ασφαλή σημεία στον ιστότοπο.
 • Προτιμήσεων: τα χρησιμοποιούμε για να έχει δυνατότητα ο ιστότοπος να θυμάται τις επιλογές που έχετε κάνει π.χ. όνομα χρήστη ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε.
 • Ανάλυσης: τα χρησιμοποιούμε για να μπορούμε να βελτιώσουμε την τρόπο λειτουργίας του ιστότοπου αξιολογώντας τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με αυτόν, όπως ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά, εάν παρουσιάζονται μηνύματα σφαλμάτων κατά την πλοήγηση.
 • Διαφήμισης: τα χρησιμοποιούμε για να μπορούμε να σας δείχνουμε διαφημιστικό περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντα σας, να δημιουργούμε στοχευμένες διαφημίσεις, να μετράμε την αποτελεσματικότητα αυτών, να μπορούμε να μειώσουμε των αριθμό των προβαλλόμενων διαφημιστικών μηνυμάτων στον οποίο εκτίθεστε. Με τα cookies αυτά ο ιστότοπος θυμάται την επίσκεψή σας και υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της πληροφορίας αυτής με άλλα κανάλια μάρκετινγκ του www.nikiasjewels.com .
 • Πού αποθηκεύονται τα cookies;
  Αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και μπορείτε να τα διαγράψετε όποτε εσείς επιθυμείτε.
  WhatsApp